Lite om mig
Efter trettiotre år på denna jord känns det som att jag borde ha hittat mig själv, veta vem jag är och känna igen min egen röst, men någonstans på vägen för så länge sen att jag inte ens minns det, så tror jag att jag på något sätt övertygades om att vad andra tycker och tänker är viktigare än vad jag tycker och tänker. Jag försöker navigera genom livet på en så säker rutt som möjligt och även om den vägen inte är fel i sig, så vill jag lära mig att känna efter vad som är rätt för just mig.
 
Det här kommer att bli en resa om att hitta sig själv, att lära sig att lyssna på sin inre röst och att utforska olika metoder för att hitta sin förlorade självkänsla. Jag startar den här bloggen för att ha en plats att samla mina tankar, kunna gå tillbaka och återupptäcka insikter som jag tappar bort på vägen (för det händer, oftare än inte) och möjligtvis kunna hjälpa någon annan som är vilse på sin väg.
 
Jag är i nuläget en rätt upptagen människa med en femåring, en tiomånaders baby och ett husrenoveringsprojekt på gång, men jag ska försöka uppdatera relativt ofta i alla fall.
 
Välkommen till min blogg!